Välj en sida

Om oss

På Bläster & Industrilack är vi stolta över att vara ett flexibelt och kundorienterat företag som alltid strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vi är engagerade i att erbjuda förstklassiga tjänster inom Fristråle blästring, våtlackering och pulverlackering, och vi gör allt för att säkerställa att våra kunder är nöjda med vårt arbete.

Vår största styrka ligger i vår hängivna och kompetenta personal, som står beredda att ställa upp i vått och torrt för att leverera de bästa resultaten. De arbetar med stolthet och passion för att skapa de perfekta ytbehandlingarna för dina produkter, oavsett storlek eller material.

Vi är mycket entusiastiska över den industriella utvecklingen som pågår i norra Sverige, och vi är fast beslutna att bidra med våra tjänster och expertis till denna spännande tillväxt. Genom att samarbeta med lokala företag och projekt ser vi fram emot att vara en del av den ekonomiska och tekniska utvecklingen i regionen.

På Bläster & Industrilack, är vårt mål att vara din pålitliga partner för alla dina ytbehandlingsbehov. Med våra kvalitativa tjänster, engagerade personal och fokus på kundnöjdhet kan du vara säker på att vi kommer att göra allt för att förverkliga dina visioner och krav. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nya höjder.

Kontakta oss

Anton: 070-611 82 06
Mattias: 070-269 63 05

anton@industrilack.se
mattias@industrilack.se

Adress
Betongasd34, 973 45, Luleå