Välj en sida

Tjänster

På Bläster & Industrilack är vi experter inom tre huvudsakliga tjänster: Fristråle blästring, våtlackering och pulverlackering. Låt oss ge dig en kort överblick över vad varje tjänst innebär och hur de kan förbättra dina produkters yta och hållbarhet.

Fristråle blästring

Fristråle blästring är en effektiv metod för att rengöra och förbereda ytor inför lackering eller annan ytbehandling. Genom att använda högtrycksluft och strålar av slipmedel, avlägsnar vi smuts, rost och oönskad ytbeläggning från dina produkter. Detta skapar en ren, jämn och perfekt förbehandlad yta som förbättrar vidhäftningen och livslängden på efterföljande ytbehandlingar.

Våtlackering

Våtlackering är en mångsidig och beprövad metod för att applicera färg och skyddande beläggningar på en mängd olika material. Genom att använda en sprutpistol applicerar vi färg i flytande form, vilket ger en jämn och hållbar yta. Våtlackering är idealisk för produkter som kräver en högkvalitativ finish och kan användas på metall, plast, trä och andra material.

Pulverlackering

Pulverlackering är en avancerad och miljövänlig ytbehandlingsmetod som ger en extremt tålig och korrosionsbeständig yta. Genom att använda en elektrostatisk process appliceras pulverlack på produktytan, som sedan härdas i en ugn för att bilda en stark och jämn beläggning. Pulverlackering är särskilt lämplig för metallprodukter och kan ge en yta med hög glans, satin- eller mattfinish.

Bläster & Industrilack erbjuder högkvalitativa tjänster för alla dina ytbehandlingsbehov. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan förbättra dina produkters yta, hållbarhet och estetik.

Kontakta oss

Anton: 070-611 82 06
Mattias: 070-269 63 05

anton@industrilack.se
mattias@industrilack.se

Adress
Betongasd34, 973 45, Luleå